+38 044 461 85 17




    *ваші дані не будуть передаватися 3-м особам

    Фарбовані скляні двері від ERAGLASS

    Пофарбувати можна не тільки дерево і метал, але і скло. Це дозволяє ідеально вписувати скляні двері в будь-яку колірну гамму інтер’єру.

    Саме скляні двері здатні подарувати відчуття великого простору, свободи та естетики в приміщенні. Їх дуже часто встановлюють у квартирах, котеджах, будинках, торгових центрах та офісах. Крім стандартного загартованого скла для дверей, також часто використовують графітове. Саме двері з графітовим склом здатні створити в приміщенні затишну обстановку, а також надати інтер’єру більш презентабельного вигляду.

    Фото наших робіт

    Двері з графітовим склом

    Скляні двері з графітовим склом стануть ідеальним рішенням для тих, хто хоче додати існуючому дизайну родзинки. Адже графіт сам по собі має дуже низький рівень прозорості, який робить приміщення більш приватним. Скляні конструкції з таким природним матеріалом добре виглядають у ванних кімнатах, а також спальнях. Незважаючи на те, що такі вироби не роблять приміщення світлішим, оскільки вони не пропускають сонячне світло, водночас вони й не затемнюють його як, наприклад, тоновані двері.
    Двері з графітового скла мають низку переваг, до яких можна віднести:

    • Створення в приміщенні затишної обстановки. Графітове скло здатне розсіювати світло і водночас створювати комфорт у кімнаті. Яскраві сонячні промені не заважатимуть, оскільки такий вид скла захищатиме приміщення від їхнього впливу.
    • Добре витримують механічні пошкодження. Завдяки цій перевазі такий тип конструкцій можна встановлювати як у житлових приміщеннях, так і в комерційних, де велика прохідність людей.
    • Екологічність. Вироби з графіту не містять у собі токсичних речовин, скло екологічно чисте і повністю нешкідливе для людини.
    • Естетичність. Графіт здатний надати приміщенню вишуканості та оригінальності, тому такі скляні двері здатні перетворити будь-яку кімнату.

    Якщо ви хочете, щоб ваш будинок або офіс, виглядали стильно і сучасно, тоді вам варто купити двері з графітовим склом.

    Скляні двері з графітовим склом ERAGLASS

    Замовити скляні двері з графітом можна в компанії ERAGLASS. Майстри не просто працюють за готовими макетами, а створюють справжні шедеври за вже наявними прикладами та за індивідуальним замовленням. Це означає, що ви можете придбати скляні конструкції як звичайних, так і нестандартних розмірів з будь-яким дизайном.

    Фахівці спочатку створюють проєкт, який втілюється в реальність тільки після того, як буде підтверджений замовником. Використання якісної сировини та професіоналізм дизайнерів і майстрів дає змогу втілювати в життя будь-яку ідею. Зробити замовлення можна зателефонувавши по телефону або заповнивши форму на сайті.

    Щоб замовити виготовлення забарвлених скляних дверей або задати ваші запитання, скористайтеся формою нижче, або іншим зручним для вас способом.

      Замовити прорахунок






      Прикріпити файлу Вас є можливість завантажити файл не більше 5 MB.


      Введите капчу 3 + 5 =

      Вгору